Laura Bharos

“Deze foto brengt echt het beste van mij naar boven,
meer nog dan ik zelf had verwacht.

– Laura Bharos – 3 februari 2015

Ik wilde voor mijn bedrijf graag mooie foto’s hebben om mee te sturen naar zakelijke contacten. De foto moest in een opslag laten zien “wie ik ben, wat ik doe, waar ik voor sta, professioneel zijn maar tegelijkertijd wel speels en jong blijven.

De kleding keuze en styling waren hier de belangrijkste aspecten in, dus zocht ik contact met Nathalie. Zij ging eerst rustig met mij zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie. Dit vond ik echt super. Ze luisterde goed en vroeg de juiste vragen om voor zichzelf een duidelijk beeld te schetsen. Ze voelde perfect aan wat ik zocht en hielp me zelfs om het beeld nog scherper te krijgen en te fine tune daar waar nodig. Nathalie heeft toen cart-blanche gekregen om mij een make-over te geven die ik nodig had om de perfecte foto te maken. We hebben verschillende setjes geprobeerd tot dat ze de perfecte balans had gevonden tussen mij zakelijke, technische en vrouwelijke kant.

Nathalie is niet bang om te zeggen wat gezegd moet worden om je zelf net even dat zetje te geven wat je nodig hebt. Deze foto brengt echt het beste van mij naar boven, meer nog dan ik zelf had verwacht. Nathalie super bedankt voor je advies. Laten we snel een nieuwe afspraak maken voor mijn kast thuis!