“Ik heb het gevoel alsof ik ben wezen shoppen, maar dan gewoon in mijn eigen kast!”

– Marion van der Aa –

Vorige week garderobe check gehad van Sets Personal Styling. Wat een beleving! Heel bijzonder dat je meer in je kast hebt dan dat je zelf verwacht. Verrassende sets en erg leuke combi’s zijn daaruit naar voren gekomen. Het zijn vaak de kleine dingen die het afmaken (draag je iets in of uit je broek, met of zonder lekkere sjaal, welke schoenen eronder enz.). Ik heb het gevoel alsof ik ben wezen shoppen, maar dan gewoon in mijn eigen kast!
Buiten het feit dat het erg nuttig was, was het ook nog eens erg leuk, een echte beleving! En een paar dagen later werd ik verrast met een StyleID waarin alles nog een beschreven staat (met foto’s erbij!), helemaal top!

Eigenlijk zou ik dit 2 x per jaar (zomer en winter) moeten doen; ruimt op en brengt nieuwe inzichten 
KORTOM: EEN ECHT AANRADER!

Nathalie bedankt voor de bijzondere dag en voor het StyleID als naslagwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *