Ervaringen

“Ik heb het gevoel alsof ik ben wezen shoppen,
maar dan gewoon in mijn eigen kast!”

Marion van der Aa– Marion van der Aa – Interim Project Manager – 10 december 2014

Vorige week garderobe check gehad van Sets Personal Styling. Wat een beleving! Heel bijzonder dat je meer in je kast hebt dan dat je zelf verwacht. Verrassende sets en erg leuke combi’s zijn daaruit naar voren gekomen. Het zijn vaak de kleine dingen die het afmaken (draag je iets in of uit je broek, met of zonder lekkere sjaal, welke schoenen eronder enz.). Ik heb het gevoel alsof ik ben wezen shoppen, maar dan gewoon in mijn eigen kast!

Buiten het feit dat het erg nuttig was, was het ook nog eens erg leuk, een echte beleving! En een paar dagen later werd ik verrast met een StyleID waarin alles nog een beschreven staat (met foto’s erbij!), helemaal top!

Eigenlijk zou ik dit 2 x per jaar (zomer en winter) moeten doen; ruimt op en brengt nieuwe inzichten KORTOM: EEN ECHT AANRADER!

Nathalie bedankt voor de bijzondere dag en voor het StyleID als naslagwerk!

 

“Deze foto brengt echt het beste van mij naar boven,
meer nog dan ik zelf had verwacht.

P1060579Laura Bharos – Eigenaresse Zipdesign – 3 februari 2015

Ik wilde voor mijn bedrijf graag mooie foto’s hebben om mee te sturen naar zakelijke contacten. De foto moest in een opslag laten zien “wie ik ben, wat ik doe, waar ik voor sta, professioneel zijn maar tegelijkertijd wel speels en jong blijven.

De kleding keuze en styling waren hier de belangrijkste aspecten in, dus zocht ik contact met Nathalie. Zij ging eerst rustig met mij zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie. Dit vond ik echt super. Ze luisterde goed en vroeg de juiste vragen om voor zichzelf een duidelijk beeld te schetsen. Ze voelde perfect aan wat ik zocht en hielp me zelfs om het beeld nog scherper te krijgen en te fine tune daar waar nodig. Nathalie heeft toen cart-blanche gekregen om mij een make-over te geven die ik nodig had om de perfecte foto te maken. We hebben verschillende setjes geprobeerd tot dat ze de perfecte balans had gevonden tussen mij zakelijke, technische en vrouwelijke kant.

Nathalie is niet bang om te zeggen wat gezegd moet worden om je zelf net even dat zetje te geven wat je nodig hebt. Deze foto brengt echt het beste van mij naar boven, meer nog dan ik zelf had verwacht. Nathalie super bedankt voor je advies. Laten we snel een nieuwe afspraak maken voor mijn kast thuis!

 

“Gisteren was de bruiloft van mijn broer, dan wil je er natuurlijk top uitzien…”

lori_waes_customer_testimonial– Lori van Waes – Strategie Crossmarks – 9 augustus 2015

Gisteren was de bruiloft van mijn broer, dan wil je er natuurlijk top uitzien… het jurkje had ik al gekocht, maar wat trek je erop aan zonder meteen een zakenvrouw te lijken? Styliste Nathalie kwam met het idee om er deze kimono op te dragen. Superleuk, daar was ik anders niet opgekomen en het is toch een outfit die bij me past! Dankjewel 🙂

 

 

 

 

 

“Wat een onwijs kado voor jezelf is dit”

Screen Shot 2017-02-10 at 16.30.12

– Monique Peerlkamp – Projectmanager Crossmarks – 11 november 2016

Vanochtend heb ik mijn wardrobe check gehad met Nathalie. Wat een onwijs kado voor jezelf is dit. Nathalie heeft een super gevoel voor styling en weet jouw pluspunten te benadrukken en je weak points te camoufleren. En nu blijkt dat uit je eigen kledingkast verrassende nieuwe sets te maken zijn, waar ik zelf nooit op zou komen.

En schroom niet, want Nathalie stelt je helemaal op je gemak (ook al heb je geen maatje 38/40 of hele dure merken in je kast hangen). Naast een professionele intake, kijkt Nathalie ook echt goed naar jouw wensen en komt ze met hele goede adviezen. Ik voel me weer mooi en sexy in mijn eigen kleding. Dank je wel lieve Nathalie, voor deze fantastische ochtend! Naast heel veel nieuwe kledingsets, heb ik ook een supergoed gevoel aan deze sessie overgehouden. En dat is onbetaalbaar